Klientudtalelser

Her kan du læse nogle udtalelser, fra tidligere klienters referencer, skrevet efter et afsluttet terapeutisk samtaleforløb hos psykolog Ann-Kathrine Laursen.

“Efter et voldsomt sygdomsforløb stoppede tiden bare. Jeg kan huske hvordan jeg bare lå og kiggede på sekund viseren på hospitalets vægur – fuldstændig tom indeni og uden nogen form for opmærksomhed på verden omkring mig. Min yngste søn på dengang 6 mdr. lå ved siden af og græd af sult.

Heldigvis bad jeg om hjælp – en hjælp som kom i form af en ung smuk kvinde, yngre end mig selv og efter min mening helt sikkert alt for ung til virkelig at kunne være en god psykolog.
Den tanke har jeg grint af mange gange siden – for det viste sig selvfølgelig at Ann-Kathrine ikke bare var ung og smuk men også en knivskarp psykolog som uden problemer hjalp mig igennem min krise og alle mine gemte kasser af rod i hovedet.

Hos hende fandt jeg et ærligt rum med lige dele empati/forståelse og ærlighed/konsekvens. Hun gennemskuede let når jeg løj for mig og lod sig ikke manipulere af mine krumspring.
Hos Ann-Kathrine fandt jeg tilbage til mig selv – i en ny og stærkere udgave. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at mit forløb hos Ann-Kathrine var den bedste hjælp jeg kunne få.”

–  Anissa Müller, 35 år.

Jeg var klient hos Ann-Katrine Laursen pga. jeg var sygemeldt med arbejdsrelateret stress, depression og angst i 9 mdr. fra Nov. 2011 til Aug 2012 – hvor jeg ialt havde 20 terapitimer. Jeg tænker stadig tilbage på de mange terapitimer med måske ikke glæde men helende for mit sind og jeg hiver gang på gang den mentale værktøjskasse frem, når livet bliver for svært. Som for nylig da uroen/angsten kortvarigt havde fat og jeg havde lange gåture og samtaler med mig selv..(…).. Samtaleterapien med Ann-Kathrine fik mig til i højere grad til at acceptere min tilstand og udarbejde konkrete strategier til at håndtere den værste angst, tankemylder, bekymringer og følelsesmæssige kaos.
Ingen piller og medicin evner at hjælpe halvt så godt som den samtaleterapi jeg i sin tid havde hos Ann-Kathrine”.

– Lisbeth Uhre, 45 år.

“Jeg har en meget positiv oplevelse af mit terapiforløb hos Ann-Kathrine. I starten var jeg lidt skeptisk, men Ann-Kathrines relativt unge alder til trods, har hun en stor indlevelsesevne, og en god måde at tage hul på problemerne på. Hun er også god til at give konstruktiv feed back. Hun er ligeledes en god og troværdig sparringspartner. Et menneske man kan have fuld tillid til, og som hjalp mig meget”.

– Ellen Petersen, 61 år.

“Jeg startede med at komme hos Ann-Kathrine, da jeg følte mig rigtig deprimeret og ikke kunne stoppe med at at græde. Efter jeg var kommet et par gange hos hende, fik jeg bekræftet, at jeg havde en (klinisk) depression. (Vha. et spørgeskema kan deprissionsgraden rates og eventuelle små bedringer tydeliggøres for klienten undervejs i forløbet). Der var sket en masse ting i mit liv, som jeg havde svært ved at håndtere og som jeg ikke vidste hvordan jeg skulle bearbejde. Jeg gik i meget lang tid og havde dårlig samvittighed over hele situationen. Jeg havde omkring 10 timer sammen med Ann-kathrine, som gav mig små opgaver løbende, hvilket stadig hjælper mig i dag, når jeg til tider føler, at det hele er ved at ramle sammen. Ann-Kathrine fik mig til at indse, at de ting der gjorde mig depressiv ikke var min skyld og på den måde kom jeg langsomt videre. Det var en kæmpe hjælp at tale med en person, som ikke var tæt på mig på nogen måde, som dem i mit privatliv”.

– Dina Jørgensen, 26 år.

Hvorfor vælge mig?

N

God og troværdig sparringspartner

N

Stor erfaring med stress og angst

N

Tider også efter normal arbejdstid

“…Ann-Kathrines praksis var et sted hvor jeg kunne komme og tale om alt uden at blive dømt. Det var på en måde som at tale med en veninde man har kendt hele sit liv, men med professionel rådgivning og feedback. Jeg fik meget ud af at gå hos Ann-Kathrine og var ked af at skulle stoppe hos hende”.

– Maiken Christensen, 23 år.

“I 2010 blev jeg ramt af stress og gik ned med en middel til svær depression. Alt i mit liv kollapsede på én gang og det var svært at forholde sig til og sande, at jeg havde brug for hjælp til at klare mig ud af, hvad der føltes som mit sinds og min krops værste og mørkeste mareridt…

Med hjælp fra min læge og en god veninde blev jeg rådet til finde mig en god psykolog. Jeg blev anbefalet et psykolog-center af min veninde. Jeg kontaktede dem og var så heldig at få en tid hos Ann-Kathrine Laursen. Efter kort tid kunne jeg mærke, at vores snakke hjalp utrolig meget. Ann-Kathrine er god til stille de rette spørgsmål, hun lytter, observerer og er god til, efter kort tid, at pejle sig ind på hvor det vil være et godt sted at starte.

Mange gange siger det usagte mere om os end hvad vi tror: Kropssprog, øjne, ansigtsmimik mm. Alle de ting kombineret med de rette spørgsmål gør Ann-Kathrine til en virkelig god psykolog, som forstår og ved, at vi alle er forskellige individer og at man ikke kan standardisere hvordan en patient skal behandles for at få det godt igen. Hun er god til at læse folk, analysere, spørge, lytte og vejlede.

Da mit forløb var ved at nå til vejs ende, tænkte jeg tilbage på det første Ann-Kathrine bad mig om at gøre: At beskrive for hende, hvad jeg tænkte og følte i den givne stund. Jeg mindes at jeg fortalte hende, at jeg følte, at mit sind var indhyllet i en mørk sky, hvor intet lys trængte ind. Men da jeg sad i stolen derinde og tænkte tilbage på hvordan jeg havde det, da jeg startede til hvordan jeg havde det nu, gik jeg derfra med det længe savnede lys i mit sind, et smil på læben, og tanken – dette er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv i hele mit liv… Det er en gave at hun lærte mig, hvordan jeg skulle arbejde med mig selv. Det er en dejlig følelse, at være i så god kontakt med sig selv og udvikle sig som menneske.

Jeg vil til sidst sige en lille ting til de mænd der måtte læse dette – Nej, det er bestemt ikke nogen skam at være mand og gå til psykolog… Glem alt om den typiske mandlig stolthed, dårlige undskyldninger og tabuer, hvis man vil være glad, have et godt og lykkeligt liv, så må man kæmpe for det. Vi skaber vores egen lykke. Vær herre over dit eget liv, lad ikke livet være herre over dig”.

– Ryan Hart, 37 år.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Jeg besvarer mails inden for 24 timer.

  30 22 24 72

 

Bemærk: Er jeg optaget, lægger du en besked med navn og telefonnummer og jeg ringer tilbage snarest muligt.