Om klinikken

På Østerbro i hjertet af København og centralt i Herlev, tilbyder jeg effektiv hjælp og behandling til privatpersoner. Dette kan ske både ved personligt fremmøde, via telefon eller online.

Klinikkerne er centralt placeret og har gode transportmuligheder, enten til fods, på cykel eller med offentlig transport.

Hvis du kommer i bil, er der parkeringsmuligheder flere steder i området. Dog skal du være opmærksom på, at parkering i København desværre ikke er gratis.

Om Psykologkonsultationer

Psykologkonsultationer ved psykolog Ann-Kathrine Laursen blev etableret i efteråret 2014 som følge af gentagne henvendelser fra tidligere klienter. Disse klienter ønskede enten at genoptage et terapiforløb eller at blive henvist til mig.

Kan jeg bruge en lægehenvisning?

Jeg har klinik i hhv. Herlev og på Østerbro i København. Klinikken i Herlev har overenskomst med sygesikringen. Det betyder, at du med en henvisning fra din egen læge, kan få psykologbehandlingen delvist dækket.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, eller en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, har du også mulighed for, at få dækket udgiften helt eller delvist. Kontakt din forsikring.

Klienter der selv dækker den fulde betaling og klienter der har betalingstilsagn fra kommuner, sygehuse, krisecentre eller sundhedsforsikringer tilgås både i klinikken i Herlev samt i klinikken på Østerbro.

Jeg tilbyder ydermere online- og telefonkonsultationer.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark?

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til psykologbehandling, hvis betingelserne for tilskud er opfyldt.

Er du et passivt medlem, skal du huske at aktivere dit medlemskab inden behandlingsforløbets start. Hvis du er i tvivl om, hvilke problemstillinger du kan få tilskud til, så kontakt Sygeforsikring Danmark.

Sygeforsikring Danmark refunderer normalt 300-400 kr. i tilskud pr. session.

Kontakt mig for mere information

Søger du effektiv hjælp fra en erfaren EMDR certificeret psykolog centralt i Herlev eller i København?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 30 22 24 72, eller du kan sende mig en besked.

Afbudspolitik

Hvis du ønsker at melde afbud eller ændre din aftalte tid, skal jeg have besked om dette senest dagen før inden kl. 9.00, uanset årsagen.

Hvis du udebliver eller melder afbud for sent, vil der blive opkrævet fuldt honorar.

Husk derfor altid at melde afbud eller ændringer i god tid. Afbud og ændringer før fristen er gratis.

Afbud kan gives pr. sms eller som telefonbesked på telefonnummer: 30 22 24 72.

Afbudsreglerne gælder også ved akut opstået sygdom. Det er dog altid en mulighed at undlade fremmøde i klinikken, og afholde samtalen over telefon eller online i stedet.

Hvis du ønsker dette, skal du sende mig en besked eller sms inden samtalen, så finder vi den bedste løsning.

Få hjælp af en EMDR certificeret psykolog

Er du usikker på, om psykologhjælp er noget for dig, og om du med et samtaleforløb kan ændre noget – kan jeg kun give udtryk for JA! det mener jeg bestemt!

Du er altid meget velkommen til, at kontakte mig for en helt gratis og uforpligtende snak.

Om klinikken hos Psykologkonsultationer