Om stedet

Psykologkonsultationer ved psykolog Ann-Kathrine Laursen blev etableret i efteråret 2014 på baggrund af gentagende forespørgsler fra tidligere klienter. De efterspurgte enten selv at genoptage et terapiforløb eller at viderehenvise til mig. Tidligere har klinikken ligget på Amager, men pr. 2018 er den rykket til mere centralt beliggende lokaler på Østerbro, tilhørende Dansk Krisekorps A/S, som er nemmere at tilgå.

Psykologkonsultationer drives af psykolog Ann-kathrine Laursen. Som hovedbeskæftigelse erhverver jeg mig som psykolog og behandler på Sexologisk klinik, Rigshospitalet. Det bevirker, at konsultationer vil finde sted om aftenen og/eller i weekender.

Afbudsregler

Du, såvel som andre, kan få behov for – og glæde af – tilbud om en akut afbudstid. Det forudsætter bare, at jeg får besked om afbud i så god tid, at jeg kan nå at ringe videre til en ny eller en anden patient.

Idet jeg har meget få tider, at tilbyde potentielle klienter på ugentligt basis, 6 stk., er det hensigtsmæssigt med færrest mulige afbud og rykninger af tider. Det kan være vanskeligt, at få logistikken med kalenderplanlægning til at gå op på sigt.

Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 12:00

– og meget gerne endnu tidligere. Jo før, jo bedre. Afbud gives direkte til mit telefonnummer ved at indtale besked på mobilens telefonsvarer. Jeg vil derefter kontakte dig, således vi kan indgå aftale om en ny tid.

Du kan melde afbud på telefon: 30 22 24 72

Ved udeblivelse og ved for sen aflysning opkræves fuld betaling for den bestilte tid.

Vores lokaler

Psykologkonsultationer ved Ann-kathrine Laursen har til huse i lokaler tilhørende Dansk Krisekorps A/S. Klinikfællesskabet rummer 4 lokaler af varierende størrelse, så der kan tilgodeses både individuel-, par- og familieterapi.
Lokalerne er særligt tilpasset behovet for fortrolighed og ro omkring samtalerne, så man kan tale uden forstyrrelser i præsentable, neutrale og rolige omgivelser.
I gangarealet udenfor kliniklokalerne er opstillet stole, såfremt du kommer i god tid til din aftalte samtale.

Psykologpraksisen har to indgange, hhv. Holstebrogade 2, st. samt Vordingborggade 89 st., idet bygningen ligger på en hjørnegrund.
Du skal venligst benytte indgangen på Vordingborggade 89, st. idet Hovedindgangen fører direkte ind i et lokale, der til tider anvendes til kursusvirksomhed.

Billigenheden i stueetagen, med direkte adgang fra fortovskant, giver gunstige forhold såfremt du sidder i kørestol, er dårligt gående eller har brug for at medtage din barnevogn (ved aftale).

Adresse og kontakt

Psykologkonsultationer
ved Ann-kathrine Laursen

Dansk Krisekorps A/S
Vordingborggade 89 ST
2100 København Ø

Find vej

Transport og parkering

Nærmeste s-togs station er Nordhavn, der ligger små 9 min. væk

Buslinje 3A kører til/fra Århusgade, der ligger 368 meter eller 7 min. fra klinikken.
Buslinje 27 kører til/fra kalkbrænderihavnsgade, der ligger 222 meter eller 4 min. fra klinikken.

Parkering er muligt i Vordingborggade, Holstebrogade og Herninggade samt på øvrige sidegader i nærområdet. Det anbefales at afsætte god tid til at finde parkeringsplads ved aftenkonsultation.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Jeg svarer gerne mails inden for 24 timer.

  30 22 24 72

 

Bemærk: Er jeg optaget, lægger du bare en besked og jeg ringer tilbage.