Psykolog Ann-Kathrine Laursen.

Uddannet fra Københavns Universitet.

Autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet.

Praksiserfaring i både det private og det offentlige. Som privatpraktiserende psykolog og som udredende psykolog i psykiatrien.

Foruden min faglighed vægter jeg højt, at alle mennesker jeg ser, føler sig komfortable og veltilpasse i mit selskab. At gå til psykolog må godt være en fornøjelse.

Psykolog på Østerbro

Jeg driver min psykologpraksis, hvorfra jeg tilgår private klienter, på Østerbro, i hjertet af København. Sideløbende erhverver jeg mig som behandler og psykolog på Kvindehjemmet kvindekrisecenter.

Psykolog – både privat og offentligt

Tidligere har jeg sideløbende med privatklienter fungeret som udredende psykolog i psykiatrien. Her arbejdede jeg hovedsageligt med udredning af børn og unge med autismespektrumsforstyrrelser og opmærksomhedsforstyrrelser.
Derudover fik jeg mulighed for familiesamtaler mhp. at give råd og vejledning og dermed kunne imødekomme familiens samlede vanskeligheder.
Dertil har jeg erhvervet mig som familiebehandler. Via den beskæftigelse hjalp jeg, som en kommunal foranstaltning, samlede familier i retning imod en bedre trivsel.

Samlet set har de forskelligartede ansættelser udenfor privat parksis givet mig en stor faglig ballast og viden, som kommer til gavn i det terapeutiske arbejde med de klienter jeg til daglig møder i min psykologpraksis på østerbro

Hvorfor vælge mig?

N

Tillidsvækkende og nærværende privatpraktiserende psykolog

N

Nede på jorden, varm, ligetil og indbydende i kontakten

N

Stor medmenneskelig indsigt med sans for det enkelte menneske

Min uddannelsesmæssige baggrund

 • 2014 Autoriseret af psykolognævnet under socialministeriet (cand.psych.aut)
 • 2011 Kandidat i psykologi (cand.psych fra Københavns Universitet)
 • 2009 Bachelor i psykologi (Aalborg Universitet)

Efteruddannelse:

 • 2017 Kursus i basal og klinisk sexology ved Sexologisk Klinik, RH.
 • 2015 Dispuks uddannelse i Narrativ Familieterapi
 • 2015 Certificeret i Circle of Security Parenting Training COS-P Kvalificerer til, via dvd og manual, at arbejde med, at forbedre den trygge tilknytning mellem forældre og børn i grupperegi
 • 2014 Gruppelederkursus ved Ingelise Nordenhof
 • 2013 ADOS ved Center for autisme. Træningskursus og certificering i brug af Autisme Diagnostisk Observations Skema.

Min erhvervsmæssige baggrund:

 • Psykolog på Kvindehjemmet, krisecenter.
 • Behandler og psykolog på Sexologisk klinik, RH. Jeg varetager almensexologiske problemstillinger og samlivsterapi. Derudover udredningsforløb af henviste, transkønnede.
 • Familiebehandler i Halsnæs kommunes Familiehus. Jeg var leverandør af familiebehandling til socialt udsatte familier eller familier i akut mistrivsel. Begge dele foranstaltet og besluttet af en sagsbehandler siddende i kommunen.
 • Klinisk psykolog på børne- og ungdomspsykiatrien Center Glostrup. Skolebørnsafsnittet: Sagsansvarlig og udredende psykolog med den primære patientkontakt af børn- og unge. Hovedsageligt med autismespektrumsforstyrrelser og opmærksomhedsforstyrrelser. Diagnosticering og begyndende behandling.
 • Privatpraktiserende, klinisk psykolog med individuelle og
  gruppeterapeutiske forløb. Hovedsageligt med klienter med problemstillinger svarende til sygesikringskategorierne (evt link hertil: http://psykologeridanmark.dk/psykologernes-arbejde/praktiserende-psykolog/offentlige-tilskudsordninger/)

Hvem er jeg?

Som psykolog er jeg optaget af, at du skal opleve at føle dig velkommen og godt tilpas i mit selskab. At gå til psykolog hos mig, skal ikke føles som en eksamenssituation eller være fyldt med langvarige, akavede pauser. Hos mig vil du føle dig set, rummet og forstået. Du vil opleve, at blive mødt med respekt for dig og dit ståsted.

Alle forløb skræddersyes til den enkelte klient ud fra vedkommendes henvendelse, ønsker og ressourcer.
Hvis du sidder med spørgsmål så er du altid meget velkomne til, at kontakte mig for en helt gratis og uforpligtende snak.

Jeg glæder mig til, at høre fra dig.

Kh. Ann-Kathrine

Mine terapeutiske målsætninger

Det er min terapeutiske målsætning, at skabe varige forandringer for mine klienter. Dét ved hjælp af de ovenfor nævnte metodiske tilgange, en respektfuld indgangsvinkel til klienten og et engagement og en interesse i vedkommende, der besøger mig, i min praksis.

Jeg vægter højt, at opbygge gode, trygge og solide arbejdsfællesskaber og alliancer med mine klienter. Jeg har en rigtig god evne til, at møde mennesker i øjenhøjde og at spore mig ind på hvordan netop den ene klient skal mødes, modsat den anden. Derigennem opnår jeg ret nemt og ubesværet en fortrolighed med klienterne, hvilke resulterer i, at deres egen motivation til forandring og udvikling styrkes. Det hele foregår selvfølgelig med et respektfuldt blik for klientens personlige ønsker, forudsætninger og begrænsninger.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

Jeg svarer gerne mails inden for 24 timer.

  30 22 24 72

 

Bemærk: Er jeg optaget, lægger du bare en besked og jeg ringer tilbage.